Munten Kopen bij Muntwisselkantoor

Kopen van munten en bankbiljetten.

De website van Muntwisselkantoor is een website voor muntenverzamelaars. Muntliefhebbers kunnen terecht bij één van onze Goudwisselkantoren in Nederland. Met meer dan 25 jaar ervaring in de verzamellaarsbranche zijn wij een betrouwbaar adres voor het kopen van gouden en zilveren munten uit heel Nederland.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van munten?

In onze kantoren kunt u onze mooie collectie zilveren munten bekijken. Mooie Koninkrijk Nederland munten van zowel Koning Willem I tot als van Koningin Wilhelmina.

Waarom munten kopen bij het Goudwisselkantoor?

Wij zijn als muntenhandel aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Munthandelaren (NVMH). Een vereniging waar alleen gecertificeerde handelaren bij zijn aangesloten. Dit is voor u als klant een garantie voor kwaliteit en echtheid. Wij staan voor u klaar als grote professionele muntenhandelaar om uw verzameling compleet te maken. Misschien bent u op zoek naar die ene munt die nog ontbreekt in uw collectie.

Geïnteresseerd in bankbiljetten?

Naast munten kunt u ook onze mooie collectie bankbiljetten bekijken. In onze kantoren hebben wij voor u een groot aantal bankbiljetten uit Nederland. Liefhebbers van bankbiljetten kunnen zowel op onze website als ook in hun eigen regio terecht om bankbiljetten kopen. Natuurlijk zijn wij naast de NVMH ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Papiergeldverzamelaars (IBNS).

Genoeg redenen om onze kantoren te bezoeken. Wij staan voor u klaar op meer dan 50 locaties in heel Nederland. Kijk voor een kantoor bij u in de buurt. Onze medewerkers willen u graag helpen bij het kopen van munten en bankbiljetten. Voor vragen kunt u altijd een bezoek brengen aan één van onze kantoren.